Om vores holdtræning

Begynderforløb

Vores begynderforløb er et forløb på tre måneder, hvor du lærer om løbetræning, løbeteknik og hvordan du bør strukturere din løbetræning i løbet af ugen, når du er nybegynder. Når du har tilmeldt dig vores begynderforløb, vil du modtage en træningsplan hvorpå du kan se hvad vi lave til den ugentlige holdtræning. Derudover vil der være yderligere to træningspas ugentligt på træningsplanen, som du kan løbe selv, når det passer dig. Vores træningsplaner er bygget op så de er varierende men overskuelige og nemme at gå til. I træningsplanen vi der være en oversigt over dine træningszoner som passer til begynderløbere. Vi vil lære dig at bruge træningszonerne og træningsplanen i starten af forløbet.

Holdtræningen vil hver gang starte med opvarmning og tekniktræning og derefter løber vi nogle korte intervaller. Nogle gange kombinerer vi løbetræningen med funktioneltræning, mobilitets- og styrketræning. På begynderforløbet løber vi aldrig lange intervaller. I starten vil der også være en del gang, da kroppen skal vænnes langsomt til løbetræningen, så vi forhåbentligt undgår opstartsskader.

Vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede trænere, som gerne vil lære fra sig og give løberne gode oplevelser, motivation og nyttige fif til deres løbetræning. Vi stræber efter at gøre træningen så personlig som vi overhovedet kan, selv om det er holdtræning. 

Løbetræning er populært fordi det er let tilgængeligt, udendørs og sundt. Vi sørger for at gøre det sjovt og motiverende med varierende træning og øvelser der alt sammen vil gøre dig til en bedre løber, imens du er sammen med andre fra dit lokalområde. Søger du en løbeklub og et løbefællesskab med fokus på at træningen er målrettet dit niveau, at der er fokus på at lære at løbe og hvor der er variation i træningen? Så skal du vælge City Runners.

 Vi glæder os til at løbe sammen med dig!

Øvet løbehold

Dette hold er for den lidt mere øvede løber som allerede kan løbe 5 km uden pause. Måske har du løbet lidt på egen hånd, men har brug for inspiration, struktur og teknik. Du skal ikke kunne løbe 10 km for at deltage på holdet, men der trænes frem mod 10 km og hurtigere tider på 5 km og op til 10 km. Holdet kan også bruges som intervaltræning frem mod halvmaraton.

Når du har tilmeldt dig holdet, vil du modtage en træningsplan hvorpå du kan se hvad vi skal træne til den ugentlige holdtræning. Derudover vil der være yderligere to træningspas ugentligt på træningsplanen, som du kan løbe selv, når det passer dig. Vores træningsplaner er bygget op så de er varierende men overskuelige og nemme at gå til. I træningsplanen vil der være en oversigt over træningszoner til den let øvede løber som kan løbe 5 km på 32-28 min og og en oversigt over træningszoner til den øvede løber som kan løbe 5 km på 28-25 min. Vi vil lære dig at bruge træningszonerne og træningsplanen til holdtræningen.

Holdtræningen vil have fokus på løbeteknikken og intervaltræning. Træningen vil hver gang starte med opvarmning og tekniktræning, med øvelser som styrker teknikken og kropsstammen. Derefter løbes der intervaller. Intervallerne vil fra gang til gang variere i længde og form. Nogle gange kombinerer vi løbetræningen med funktioneltræning, mobilitets- og styrketræning.

Vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede trænere, som gerne vil lære fra sig og give løberne gode oplevelser, motivation og nyttige fif til deres løbetræning. Vi stræber efter at gøre træningen så personlig som vi overhovedet kan, selv om det er holdtræning.

Vil du have en smagsprøve på træningen inden du melder dig ind? Så kom endelig forbi og få en gratis prøvetime. Kontakt os på kontakt@cityrunners.dk hvis du vil have en prøvetime.